* Herballon - Esküvő * Sopron, Lackner Kristóf utca 20. * nyitva: hétköznap 9-18h * szombat/vasárnap: zárva * telefon 99/781-851 *

Kérdése van? Hívjon minket! +36-99/ 781 851

Esküvői menükártya - MEZEI VIRÁGOS
Esküvői menükártya - MEZEI VIRÁGOS
690 Ft (áfával)

Esküvői menükártya - MEZEI VIRÁGOS

MEZEI VIRÁGOS esküvői menükártyánk kedves mintájával és sötétkék-piros színeivel nagyon látványos menükártya. Fehér kartonra nyomtatjuk sötétkék színnel a menü és az italsor szövegét, majd középen hajtva stabilan álló menüt kapunk. A hajtásnál hosszában rákötött piros színű szalaggal díszítjük. A menükártyának 4 oldala van, az elsőre kerül a minta a "Menü" felirattal, a másodikra és a harmadikra megfelelően elosztva az étel- és az italsor, a negyedikre, hátulra pedig a pár neve a dátum és "Jó étvágyat!" felirat.
Az esküvői menükártyákat az első oldalra nyomtatott asztalszámokkal is kérhetitek felár ellenében, ebben az esetben a megjegyzésben, vagy a feltöltött szövegben feltétlenül adjátok meg, hogy milyen sorszámokat, és melyikből, hány darabot szeretnétek.
A menükártya a 15.MEZEI VIRÁGOS család mintájával készül, visszaköszönhet az esküvői meghívón, ültetőkártyán, ültetési renden, üdvözlőtáblán  is.
A menükártya magassága 18cm.

saját termék
690 Ft (áfával)
Részletek

Menüsort és italsort megadni filefeltöltéssel tudsz, erre a lehetőség a kosár gomb felett van A file lehet kép is, amit a telefonoddal készítesz a jegyzeteidről, de lehet Exceltábla vagy Word dokumentum is. Megszerkeszteni nem kell, grafikusaink megfelelően elhelyezik majd.

Töltsd fel a szöveget, tedd kosárba a szükséges darabszámot és rendeld meg. A megrendelés beérkezése után küldjük e-mailben a látványtervet.

Az elkészült látványterv módosítására 2 alkalommal van lehetőséged, ezt a menü ára tartalmazza. Minden további módosítás szerkesztési díja 1.600 Ft /alkalom. Kérünk arra, hogy a látványterv szövegét alaposan ellenőrizd le, a látványterv elfogadása után az elírásokért, helyesírási hibákért nem tudunk felelősséget vállalni.
Az esküvői menükártya ára nem tartalmazza a szállítási költséget.
A menüt a képen látható színben, formában tudod megrendelni a kért szöveg feltöltésével.
Minden menükártyához megtalálod a hozzá tartozó ültetőkártyát, esküvői meghívót, ültetési rendet, üdvözlőtáblát.
Hangoljátok össze ezeket az elemeket és a dekorációt, a tökéletes összhatás érdekében.
Ha egyedi kérésetek lenne, egyéb grafikai terméket is kérnétek, keressetek minket!

Személyes átvétel Sopronban, az Esküvőszervező irodánkban lehetséges.

Adatok
Méret:
18 cm
Anyag:
papír
Brand:
GRAVOLON
Származási hely:
Magyarország
Cikkszám:
MK15
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek