* Herballon - Esküvő * Sopron, Lackner Kristóf utca 20. * nyitva: hétköznap 9-18h * szombat/vasárnap: zárva * telefon 99/781-851 *

Kérdése van? Hívjon minket! +36-99/ 781 851

Esküvői meghívó - LEVELES
Esküvői meghívó - LEVELES
790 Ft (áfával)

Esküvői meghívó - LEVELES

ZÖLD LEVELES esküvői meghívónk letisztult, zöld-arany színű, stílusos meghívó. Fehér gyöngyházfényű papírból készítjük, két oldalra kinyitható formában, belülre kerül a meghívó szöveg, kívül a pár nevét és a dátumot tüntetjük fel, és arany színű szalaggal kötjük át.
Méret: 10cm x 14cm

saját termék
790 Ft (áfával)
Részletek

Tedd kosárba a szükséges darabszámot, töltsd fel a szöveget és küldjük e-mailben a látványtervet.A látványterv írásbeli módosítására 2 alkalommal van lehetőséged, ezt a meghívó ára tartalmazza. További módosítás szerkesztési díja 1.600 Ft / módosítás. Kérünk, hogy a szöveget alaposan ellenőrizzétek le, a látványterv elfogadása után az elírásokért, helyesírási hibákért nem tudunk felelősséget vállalni.
Az esküvői meghívó ára nem tartalmazza a szállítási költséget. A meghívókat a képen látható színben, formában tudjátok megrendeni a kért szöveg feltöltésével.
Ha egyedi grafikát, formát, színt szeretnétek, kérjétek egyedi ajánlatunkat.
Minden meghívóhoz megtaláljátok a hozzá tartozó ültetőkártyát, menükártyát, ültetési rendet, üdvözlőtáblát. Hangoljátok össze ezeket az elemeket és a dekorációt, a tökéletes összhatás érdekében.
Ha egyedi kérésetek lenne, egyéb grafikai terméket is kérnétek, keressetek minket!

Személyes átvétel Sopronban, az Esküvőszervező irodánkban lehetséges.

Adatok
Méret:
10 cm x 14 cm
Anyag:
papír
Brand:
GRAVOLON
Származási hely:
Magyarország
Cikkszám:
MH9
Kiegészítő termékek