* Herballon - Esküvő * Sopron, Lackner Kristóf utca 20. * nyitva: hétköznap 9-18h * szombat/vasárnap: zárva * telefon 99/781-851 *

Kérdése van? Hívjon minket! +36-99/ 781 851

Esküvői meghívó - OLÍVIA
Esküvői meghívó - OLÍVIA
790 Ft (áfával)

Esküvői meghívó - OLÍVIA

OLÍVIA esküvői meghívónk letisztult, fehér-púder színű, stílusos, elegáns meghívó. Fehér gyöngyházfényű papírból készítjük, két oldalra kinyitható formában, belülre kerül a meghívó szöveg, kívül a pár nevét és a dátumot tüntetjük fel, és fehér színű szalaggal kötjük át.
Méret: 10cm x 14cm

saját termék
790 Ft (áfával)
Részletek

Tedd kosárba a szükséges darabszámot, töltsd fel a szöveget és küldjük e-mailben a látványtervet.A látványterv írásbeli módosítására 2 alkalommal van lehetőséged, ezt a meghívó ára tartalmazza. További módosítás szerkesztési díja 1.600 Ft / módosítás. Kérünk, hogy a szöveget alaposan ellenőrizzétek le, a látványterv elfogadása után az elírásokért, helyesírási hibákért nem tudunk felelősséget vállalni.
Az esküvői meghívó ára nem tartalmazza a szállítási költséget. A meghívókat a képen látható színben, formában tudjátok megrendeni a kért szöveg feltöltésével.
Ha egyedi grafikát, formát, színt szeretnétek, kérjétek egyedi ajánlatunkat.
Minden meghívóhoz megtaláljátok a hozzá tartozó ültetőkártyát, menükártyát, ültetési rendet, üdvözlőtáblát. Hangoljátok össze ezeket az elemeket és a dekorációt, a tökéletes összhatás érdekében.
Ha egyedi kérésetek lenne, egyéb grafikai terméket is kérnétek, keressetek minket!

Személyes átvétel Sopronban, az Esküvőszervező irodánkban lehetséges.

Adatok
Méret:
10 cm x 14 cm
Anyag:
papír
Brand:
GRAVOLON
Származási hely:
Magyarország
Cikkszám:
MH44
Kiegészítő termékek