* Herballon - Esküvő * Sopron, Lackner Kristóf utca 20. * nyitva: hétköznap 9-18h * szombat/vasárnap: zárva * telefon 99/781-851 *

Kérdése van? Hívjon minket! +36-99/ 781 851

Esküvői meghívó - ŐSZI
Esküvői meghívó - ŐSZI
1 090 Ft (áfával)

Esküvői meghívó - ŐSZI

ŐSZI esküvői meghívónk elegáns fehér gyöngyházfényű papírból készül, bordó és narancs virágmintával, amely igazi őszi hangulatot idéz, és 6mm széles bordó szalaggal kötjük át. Kívül a pár monogramját és a dátumot, belül, a kért szöveget nyomtatjuk bordó színnel.
Összecsukva: 13,5cm x 13,5cm
Kinyitva: 27cm x 13,5cm

saját termék
1 090 Ft (áfával)
Részletek

Tedd kosárba a szükséges darabszámot, töltsd fel a szöveget és küldjük e-mailben a látványtervet.A látványterv írásbeli módosítására 2 alkalommal van lehetőséged, ezt a meghívó ára tartalmazza. További módosítás szerkesztési díja 1.600 Ft / módosítás. Kérünk, hogy a szöveget alaposan ellenőrizzétek le, a látványterv elfogadása után az elírásokért, helyesírási hibákért nem tudunk felelősséget vállalni.
Az esküvői meghívó ára nem tartalmazza a szállítási költséget. A meghívókat a képen látható színben, formában tudjátok megrendeni a kért szöveg feltöltésével.
Ha egyedi grafikát, formát, színt szeretnétek, kérjétek egyedi ajánlatunkat.
Minden meghívóhoz megtaláljátok a hozzá tartozó ültetőkártyát, menükártyát, ültetési rendet, üdvözlőtáblát. Hangoljátok össze ezeket az elemeket és a dekorációt, a tökéletes összhatás érdekében.
Ha egyedi kérésetek lenne, egyéb grafikai terméket is kérnétek, keressetek minket!

Személyes átvétel Sopronban, az Esküvőszervező irodánkban lehetséges.

Adatok
Méret:
13,5 cm x 13,5 cm
Anyag:
papír
Brand:
GRAVOLON
Származási hely:
Magyarország
Cikkszám:
MH43
Kiegészítő termékek