* Herballon - Esküvő * Sopron, Lackner Kristóf utca 20. * nyitva: hétköznap 9-18h * szombat/vasárnap: zárva * telefon 99/781-851 *

Kérdése van? Hívjon minket! +36-99/ 781 851

Esküvői menükártya - BARACK VIRÁGOS
Esküvői menükártya - BARACK VIRÁGOS
790 Ft (áfával)

Esküvői menükártya - BARACK VIRÁGOS

BARACK VIRÁGOS esküvői menükártyánk igazán elegáns, mutatós és stílusos. Gyöngyházas barack kartonra nyomtatjuk a menü és az italsor szövegét, majd kétszer hajtva, ragasztva hosszúkás, stabilan álló menüt kapunk. A menükártyának 3 oldala van, az elsőre kerül a nevetek + dátum, a másodikra és a harmadikra megfelelően elosztva az étel- és az italsor.
A menükártyákat "lapraszerelten" postázzuk, hogy épségben megérkezzenek hozzátok, hiszen hasáb formába összeragasztva könnyen megsérülhetnek.
A kártyákat az összeállításhoz teljes egészében előkészítjük, a csomag kibontása után csak annyi a teendőtök, hogy az A4-es karton szélén található két oldalú ragasztócsíkról lehúzzátok a fóliát, és egymáshoz ragasztjátok a karton két oldalát.
Az esküvői menükártyákat asztalszámokkal is kérhetitek felár ellenében, ebben az esetben a megjegyzésben, vagy a feltöltött szövegben feltétlenül adjátok meg, hogy milyen sorszámokat, és melyikből, hány darabot szeretnétek.
A menükártya a 35.BARACK VIRÁGOS család mintájával készül, visszaköszönhet az esküvői meghívón, ültetőkártyán, ültetési renden, üdvözlőtáblán  is.
Az esküvői menükártya magassága 21cm.

saját termék
790 Ft (áfával)
Részletek

Menüsort és italsort megadni filefeltöltéssel tudsz, erre a lehetőség a kosár gomb felett van A file lehet kép is, amit a telefonoddal készítesz a jegyzeteidről, de lehet Exceltábla vagy Word dokumentum is. Megszerkeszteni nem kell, grafikusaink megfelelően elhelyezik majd.

Töltsd fel a szöveget, tedd kosárba a szükséges darabszámot és rendeld meg. A megrendelés beérkezése után küldjük e-mailben a látványtervet.

Az elkészült látványterv módosítására 2 alkalommal van lehetőséged, ezt a menü ára tartalmazza. Minden további módosítás szerkesztési díja 1.600 Ft /alkalom. Kérünk arra, hogy a látványterv szövegét alaposan ellenőrizd le, a látványterv elfogadása után az elírásokért, helyesírási hibákért nem tudunk felelősséget vállalni.
Az esküvői menükártya ára nem tartalmazza a szállítási költséget.
A menüt a képen látható színben, formában tudod megrendelni a kért szöveg feltöltésével.

A menükártyákat "lapraszerelten" postázzuk, hogy épségben megérkezzen hozzád, hiszen hasáb formába összeragasztva könnyen megsérülhetnek.
A kártyákat az összeállításhoz teljes egészében előkészítjük, a csomag kibontása után csak annyi a teendőd, hogy az A4-es karton szélén található két oldalú ragasztócsíkról lehúzzod a fóliát, és egymáshoz ragasztod a karton két oldalát.

Minden menükártyához megtalálod a hozzá tartozó ültetőkártyát, esküvői meghívót, ültetési rendet, üdvözlőtáblát.
Hangoljátok össze ezeket az elemeket és a dekorációt, a tökéletes összhatás érdekében.
Ha egyedi kérésetek lenne, egyéb grafikai terméket is kérnétek, keressetek minket!

Személyes átvétel Sopronban, az Esküvőszervező irodánkban lehetséges.

Adatok
Méret:
21 cm
Anyag:
papír
Brand:
GRAVOLON
Származási hely:
Magyarország
Cikkszám:
MK35
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek