* Herballon-esküvő * Sopron, Lackner Kristóf utca 20 * nyitva: hétköznap 9-18 * szombat/vasárnap: zárva * telefon 99/781-851 *

Kérdése van? Hívjon minket! +36-99/ 781 851

Esküvői menükártya - FA SZÍVES
Esküvői menükártya - FA SZÍVES
490 Ft (áfával)

Esküvői menükártya - FA SZÍVES

FASZÍVES esküvői menükártyánk egyszerű, letisztult egy lapos menükártya, melyhez igény esetén kis szíves fatartót is adunk. A vintage stílusban elengedhetetlen kraft karton az alap, erre kerül fehér kartonra nyomtatva a menü és az italsor szövege. A menükártyának 2 oldala van, az egyikre az ételsor, a másikra az italsor kerül.
Az esküvői menükártyát elhelyezhetitek a tányérokban egyesével, de ha nem szeretnétek minden vendégnek külön-külön adni, akkor kínálunk hozzá fatartót, melynek segítségével az asztal közepére is kitehetitek a menükártyákat. A tartó natúr rétegelt lemezből készül, a két kis szív közé kell becsúsztatni a kártyát. Válasszátok ki a legördülő menüből, hogy kéritek-e a kártyákhoz a tartót (kártyánként 1db).
A menükártya a 30.FASZÍVES család mintájával készül, visszaköszönhet az esküvői meghívón, ültetőkártyán, ültetési renden, üdvözlőtáblán  is.
A menükártya magassága 21cm.

saját termék
490 Ft (áfával)
Részletek

Menüsort és italsort megadni filefeltöltéssel tudsz, erre a lehetőség a kosár gomb felett van A file lehet kép is, amit a telefonoddal készítesz a jegyzeteidről, de lehet Exceltábla vagy Word dokumentum is. Megszerkeszteni nem kell, grafikusaink megfelelően elhelyezik majd.

Töltsd fel a szöveget, tedd kosárba a szükséges darabszámot és rendeld meg. A megrendelés beérkezése után küldjük e-mailben a látványtervet.

Az elkészült látványterv módosítására 2 alkalommal van lehetőséged, ezt a menü ára tartalmazza. Minden további módosítás szerkesztési díja 1.600 Ft /alkalom. Kérünk arra, hogy a látványterv szövegét alaposan ellenőrizd le, a látványterv elfogadása után az elírásokért, helyesírási hibákért nem tudunk felelősséget vállalni.
Az esküvői menükártya ára nem tartalmazza a szállítási költséget.
A menüt a képen látható színben, formában tudod megrendelni a kért szöveg feltöltésével.
Minden menükártyához megtalálod a hozzá tartozó ültetőkártyát, esküvői meghívót, ültetési rendet, üdvözlőtáblát.
Hangoljátok össze ezeket az elemeket és a dekorációt, a tökéletes összhatás érdekében.
Ha egyedi kérésetek lenne, egyéb grafikai terméket is kérnétek, keressetek minket!

Személyes átvétel Sopronban, az Esküvőszervező irodánkban lehetséges.

Adatok
Méret:
21 cm
Anyag:
papír
Brand:
GRAVOLON
Származási hely:
Magyarország
Cikkszám:
MK30
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek