* Herballon-esküvő * Sopron, Lackner Kristóf utca 20 * nyitva: hétköznap 9-18 * szombat/vasárnap: zárva * telefon 99/781-851 *

Kérdése van? Hívjon minket! +36-99/ 781 851

Székhuzat Bodycon - fehér
Székhuzat Bodycon - fehér
550 Ft (áfával)
ÚJ

Székhuzat Bodycon - fehér

A Bodycon székhuzat tökéletes kiegészítője minden esküvőnek vagy más rendezvénynek, legyen szó soproni, Sopron környéki vagy egyéb helyszínről.
A Bodycon székhuzat karfa nélküli, 4 különálló lábbal rendelkező székekre használható (hajlított lábas székekre nem alkalmas), szabott, rugalmas spandex anyagú székruha. A szék ülőlapjának szélessége max. 47cm, a mélysége max. 41cm lehet.
A fehér színű Bodycon székhuzat bérleti díja nem tartalmazza a masni bérleti díját, a masnit külön kell hozzá kiválasztani, vagay akár masni nélkül is használható.
A masni színeket a Bérelhető masni a székhuzatokhoz, székekhez menüpont alatt találod.
Ezt a terméket csak személyes átvétellel tudjátok kibérelni!
A termékre vonatkozó kauciót és pótlási díjat az adatoknál találjátok.

bérelhető - kaució köteles
550 Ft (áfával)
Részletek

A Bodycon székhuzat tökéletes kiegészítője minden esküvőnek vagy más rendezvénynek, legyen szó soproni, Sopron környéki vagy egyéb helyszínről.
Az Elegant székhuzatkarfa nélküli székekre használható, rugalmas spandex anyagú székruha. A szék ülőlapjának szélessége max. 47cm, a mélysége max. 41cm lehet.
Ha bizonytalan vagy, hogy megfelelő választás lesz-e a helyszíned székeire, vedd fel velünk bátran a kapcsolatot, szívesen segítünk.
A huzatot csak fel kell húzni a támlára és az ülőlapra, az alján  található 4 kis "papucsba" kell a lábakat beakasztani.
Masni nélkül is fix a huzat, mely tovább díszíthető masnival. A szalagot megkötheted masnira, csomóra, de alternatív kötésekben is szabadon gondolkodhatsz.
A bérleti díj nem tartalmazza a kiszállási díjat, a felhelyezés és bontás munkadíját.
A bérleti díj
  tartalmazza az ÁFA-t, a huzat bérleti díját és a tisztítás költségét. A rendezvény végén csak vegyétek le a székekről a masnikkal együtt, tegyétek zsákba, és használtan juttassátok vissza hozzánk.
Amennyiben a helyszínre történő kiszállással, felhelyezéssel, bontással együtt szeretnétek bérbe venni a székruhákat, kérjétek egyedi ajánlatunkat.

Adatok
Pótlási díj:
4000 Ft / db (áfával)
Kaució értéke:
360 Ft / db (áfával)
Méret:
földig érő
Szék ülőlapjának mérete:
szélesség: max. 47cm, mélység: max. 41cm
Anyag:
spandex
Átlátszóság:
nem átlátszó
Brand:
HERBALLON
Származási hely:
Magyarország
Cikkszám:
Sz-004
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek