* Herballon - Esküvő * Sopron, Lackner Kristóf utca 20. * nyitva: hétköznap 9-18h * szombat/vasárnap: zárva * telefon 99/781-851 *

Kérdése van? Hívjon minket! +36-99/ 781 851

Üdvözlőtábla - választható
Üdvözlőtábla - választható
4 900 Ft (áfával)

Üdvözlőtábla - választható

Üdvözlőtáblát kétféle méretben készítünk, fehér papírra nyomtatva, melyet a legördülő menüből tudtok kiválasztani. Töltsétek fel a kívánt üdvözlőszöveget, válasszátok ki a legördülő menüből a grafikát, amivel szeretnétek, ha elkészítenénk a látványtervet. A meghívóinknál, menükártyáinknál, ültetőkártyáinknál tudjátok megnézni a mintákat, melyekkel díszíthetjük az üdvözlőtáblát.
Az üdvözlőtábláról látványterv készül, melyet e-mailben küldünk jóváhagyásra. A nyomatot tekercsben küldjük, melyet a megfelelő méretű keretbe tehettek.
A nyomat választható mérete 40cm x 50cm vagy 45 cm x 65cm.
(az 1.képen a 24.EVELIN, a 2. képen a 34.BETTI, a 3. képen a 28.BORDÓ RÓZSÁS a 4.képen a 2.ÚTJELZŐS az 5. képen pedig a 30.FASZÍVES grafika látható)

saját termék
4 900 Ft (áfával)
Részletek

Tedd kosárba a szükséges darabszámot, töltsd fel szöveget és küldjük e-mailben a látványtervet. A látványterv írásbeli módosítására 2 alkalommal van lehetőséged, ezt az ültetési rend ára tartalmazza. További módosítás szerkesztési díja 1.600 Ft / alkalom.
A látványtervet alaposan ellenőrizzétek le, elfogadása után az elírásokért, helyesírási hibákért nem tudunk felelősséget vállalni.
Az üdvözlőtábla ára nem tartalmazza a szállítási költséget. Az ültetési rendet a kiválasztott grafikával tudjátok megrendelni. Grafikáinkat a meghívóknál, menü- és ültetőkártyáinknál tudjátok megnézni.
Az üdvözlőtábla elkészülésének általános átfutási ideje 3-4 hét, ha ennél hamarabb lenne szükségetek rá, keressetek minket, és egyeztetjük a lehetőségeket.
Ha egyedi grafikát, formát, színt szeretnétek, kérjétek egyedi ajánlatunkat.
Minden ültetési rendhez megtaláljátok a hozzá tartozó ültetőkártyát, meghívót, menükártyát, üdvözlőtáblát. Hangoljátok össze ezeket az elemeket és a dekorációt, a tökéletes összhatás érdekében.
Ha egyedi kérésetek lenne, egyéb grafikai terméket is kérnétek, keressetek minket!

Adatok
Méret:
40 cm x 50 cm
Anyag:
papír
Brand:
HERBALLON
Származási hely:
Magyarország
Cikkszám:
UT