* Herballon-esküvő * Sopron, Lackner Kristóf utca 20 * nyitva: hétköznap 9-18 * szombat/vasárnap: zárva * telefon 99/781-851 *

Kérdése van? Hívjon minket! +36-99/ 781 851

Kasírszoknya krém
Kasírszoknya krém
1 080 Ft (áfával)

Kasírszoknya krém

Az esküvő és persze minden rendezvény elengedhetetlen kelléke a megfelelő minőségű catering textília. Az asztalok elejének takarására, vagy a végek lezárására szolgáló kasír- vagy asztalszoknya elegáns megjelenést kölcsönöz a helyszínnek. 
Krém színű, egyenes, panama kasírszoknyánk többféle méretben áll rendelkezésre, így ki tudjátok választani a nektek leginkább megfelelő változatot.
Ezt a terméket csak személyes átvétellel (Sopron) tudjátok kibérelni!
A termékre vonatkozó kauciót és pótlási díjat az adatoknál találjátok.

bérelhető - kaució köteles
1 080 Ft (áfával)
Részletek

A bérleti díj nem tartalmazza a kiszállási díjat, a felhelyezés és bontás munkadíját. A kasírok felhelyezéséhez gombostűre lesz szükségetek, ezzel tudjátok feltűzni a már felterített abroszra. NE használjatok ragasztót, vagy más tűzőeszközt, ha kb.15cm-ként gombostűvel megtűziek, tökéletesen rögzítve lesz.
A bérleti díj
 az ÁFA-t és a tisztítás költségét tartalmazza. A rendezvény végén csak vegyétek le az asztalokról, tegyétek vissza a vállfára és kasírzsákba, amiben átadtuk, és használtan juttassátok vissza hozzánk.
Amennyiben az esküvő helyszínre történő kiszállással, felhelyezéssel, bontással együtt szeretnétek bérbe venni az asztalszoknyákat, kérjétek egyedi ajánlatunkat.

Adatok
Pótlási díj:
3000 Ft / m (áfával)
Kaució értéke:
600 Ft / m (áfával)
Méret:
többféle
Anyag:
panama
Átlátszóság:
nem átlátszó
Brand:
HERBALLON
Származási hely:
Magyarország
Cikkszám:
BTEX12
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek