* Herballon-esküvő * Sopron, Lackner Kristóf utca 20 * nyitva: hétköznap 9-18 * szombat/vasárnap: zárva * telefon 99/781-851 *

Kérdése van? Hívjon minket! +36-99/ 781 851

Bérelhető masni a székhuzatokhoz, székekhez / Maschen

Esküvőre, rendezvényre készültök? Tegyétek elegánsabbá, ünnepélyesebbé a helyszínt székruháinkkal, a hozzá választható masnik segítségével pedig hangoljátok össze a többi dekorációval, a tökéletes összhatás érdekében, legyen szó soproni, Sopron környéki vagy egyéb helyszínről. A masnival, amellett hogy díszít, fixálni tudjátok a székhuzatot a támlán. A szalagot megköthetitek masnira, csomóra, de alternatív kötésekben is szabadon gondolkodhattok.
A bérleti díj nem tartalmazzakiszállási díjat, a felhelyezés és bontás munkadíját, de tartalmazza az ÁFA-t, a huzat és a masni bérleti díját és a tisztítás költségét. 
A rendezvény végén csak vegyétek le a székekről tegyétek zsákba, és használtan juttassátok vissza hozzánk. Amennyiben a helyszínre történő kiszállással, felhelyezéssel, bontással együtt szeretnétek bérbe venni a székruhákat, kérjétek egyedi ajánlatunkat.


30termék
 

Masniválasztékunk 30 féle színárnyalatot és többféle ayagot tartalmaz. A fehértől a feketéig, a púdertől a királykékig, bármilyen dekorációhoz megtaláljátok a nektek megfelelő színt. A masnik anyaga színtől függően selyem, organza, juta, szatén vagy muszlin, ízléseteknek megfelelően válogathattok közülük. A masnikat ráköthetitek a székruhára, ezzel nemcsak díszítve, de rögzítve is azokat, vagy ha nem akarjátok eltakarni a helyszín székeit, önállóan csak masnit is köthettek a rájuk. A szalag egyaránt jól mutat például egy elegáns modern műbőr, vagy egy vintage Chiavari széken, ha fel szeretnétek díszíteni. A szalagot köthetitek szimplán, vagy hosszában félbehajtva a széktámla méretétől függően, de az áttetsző anyagoknál a szalag színének intenzitását is változtathatjátok eszerint. Megköthetitek masnira, csomóra, támla közepére, vagy épp az oldalára, alternatív kötésekben is szabadon gondolkodhattok. A masni színeknél nézzétek meg a galériákat, vagy látogasssatok el hozzánk személyesen megtekinteni a színek valós árnyalatát, hiszen a fotókon a fényviszonyoktól függően láthatjátok ezeket, nem feltételnül adják a képek vissza, hogy nektek az adott helyszínen hogy mutat majd pontosan, inkább hangulatot, összhatást keressetek.
A bérleti díj nem tartalmazzakiszállási díjat, a felhelyezés és bontás munkadíját, de tartalmazza az ÁFA-t, a huzat és a masni bérleti díját és a tisztítás költségét. A rendezvény végén csak vegyétek le a székekről tegyétek zsákba, és használtan juttassátok vissza hozzánk. Amennyiben a helyszínre történő kiszállással, felhelyezéssel, bontással együtt szeretnétek bérbe venni a székruhákat, kérjétek egyedi ajánlatunkat.