* Herballon-esküvő * Sopron, Lackner Kristóf utca 20 * nyitva: hétköznap 9-18, szombaton 9-12 * telefon 99/781-851 *

Kérdése van? Hívjon minket! +36-99/ 781 851

Bérelhető székszoknya / Stuhlhussen

Esküvőre, rendezvényre készültök? Tegyétek elegánsabbá, ünnepélyesebbé a helyszínt székruháinkkal, a hozzá választható masnik segítségével pedig hangoljátok össze a többi dekorációval, a tökéletes összhatás érdekében. Legyen szó soproni, Sopron környéki vagy egyéb helyszínről, a fehér és krém színű Elegant és a fehér színű Klasszik székruháink között szinte bármilyen székre alkalmas szoknyát találtok, székmérettől, formától függően.
A bérleti díj nem tartalmazza a kiszállási díjat, a felhelyezés és bontás munkadíját, de tartalmazza az ÁFÁt, a huzat és a masni bérleti díját és a tisztítás költségét. 
A rendezvény végén csak vegyétek le a székekről a masnikkal együtt, tegyétek zsákba, és használtan juttassátok vissza hozzánk. Amennyiben a helyszínre történő kiszállással, felhelyezéssel, bontással együtt szeretnétek bérbe venni a székruhákat, kérjétek egyedi ajánlatunkat.


3termék13
ÚJ
masnival együtt
bérelhető - kaució köteles
550 Ft (áfával)
ÚJ
masnival együtt
bérelhető - kaució köteles
550 Ft (áfával)
ÚJ
masnival együtt
bérelhető - kaució köteles
460 Ft (áfával)

Tegyétek elegánsabbá, ünnepélyesebbé az esküvő vagy rendezvény helyszínét székruháinkkal, a hozzá választható masnik segítségével pedig hangoljátok össze a többi dekorációval, a tökéletes összhatás érdekében. Nemcsak az összkép lesz rendkívül elegáns, hanem egyben eltakarja, díszíti a viseltesebb székeket is. A masnival pedig, amellett hogy díszít, fixálni tudjátok a székhuzatot a támlán. A szalagot megköthetitek masnira, csomóra, de alternatív kötésekben is szabadon gondolkodhattok.
A fehér és krém színű Elegant és a fehér színű Klasszik székruháink között szinte bármilyen székre alkalmas szoknyát találtok, székmérettől, formától függően. Elegant székruhánk félig szabott, így adott maxinláis méretű ülőlapra használható, Klasszik székruhánk pedig lepel típusú, így ez szinte minde formájú székre alkalmas.
Ha bizonytalanok vagytok, hogy melyik szoknya lesz megfelelő a helyszín székeire, vegyétel fel velünk a kapcsolatot, segítünk.
A bérleti díj nem tartalmazza a kiszállási díjat, a felhelyezés és bontás munkadíját.
A
 bérleti díj tartalmazza az ÁFA-t, a huzat és a masni bérleti díját és a tisztítás költségét
. A rendezvény végén csak vegyétek le a székekről a masnikkal együtt, tegyétek zsákba, és használtan juttassátok vissza hozzánk.
Amennyiben a helyszínre történő kiszállással, felhelyezéssel, bontással együtt szeretnétek bérbe venni a székruhákat, kérjétek egyedi ajánlatunkat.