Elérhetőségek

HerballonBlog

Az egy éve tartó járványügyi helyzetben sok házasulandó pár dönt úgy, hogy félreteszik a bizonytalanságot és biztosabb, új időpontra szervezik át az esküvőjüket. Azoknak a jegyespároknak szeretnék segítséget nyújtani ebben a bejegyzésben szereplő tanácsokkal, akik jelenleg is hezitálnak az átszervezés kérdésén, és azoknak, akik már eljutottak a döntésig.

Az előző fogyasztható esküvői köszönetajándékokról szóló bejegyzésünk folytatásaként, ezúttal a jól megválasztott megőrizhető esküvői köszönetajándékokról lesz szó, melyeket a vendégek szívesen eltesznek otthon, és mindig eszébe juthattok majd róla a megajándékozottnak.

Ezzel a bejegyzéssel az esküvői köszönetajándékok útvesztőjében szeretnénk segítséget nyújtani nektek, jegyespároknak, hiszen a köszönő ajándékokkal kapcsolatban sokan vagytok tanácstalanok.
Lehet az ajándék olyan apróság, amit emlékül megőriznek a vendégek, ugyanakkor a fogyasztható ajándék is biztos siker, amelyeket akár saját kezűleg is elkészíthettek.

Az esküvő sosem tartozott az olcsó mulatságok közé, ám a jelenlegi, kissé ingatag időszakban különösen fontos szempont lett az, hogy mi mennyibe is kerül, milyen értékben sikerül megszerveznünk a „Nagy Napunkat”. Szerencsére néhány ügyes megoldással anélkül is csökkenthetjük a költségeket, hogy annak a látvány és a színvonal látná esetleg kárát.
Ehhez gyűjtöttem össze nektek tippeket. Lássuk is ezeket, szemezgessetek bátran a szuper ötletek közül!

Ha azt mondják, hogy esküvő, akkor mindenkinek a tavasztól kora őszig terjedő időszak jut eszébe, a meleg időjárással és a szabad tér adta lehetőségekkel. Ám ha valaki el szeretne térni a jól megszokott úttól, akkor ajánlom figyelmébe a téli esküvőket! Ebben a bejegyzésben, a télen tartott menyegzők varázslatos világába kalauzollak el Titeket, kedves Olvasókat.
Nem is gondolnánk, mennyi előnnyel szolgálhat a téli dátumra eső nagy nap, akár az időpont-, helyszín- és szolgáltatóválasztást, akár a dekorációt, cateringet vagy az esküvői viseleteket vesszük alapul.
De lássuk ezeket részletesen is!

Igaz a múltkori bejegyzésünk végén úgy köszöntünk el Tőletek, hogy a 2020-as nagy trendekkel érkezünk, ám mi lehetne még aktuálisabb a mostani helyzetben, amikor sokan kényszerülnek az esküvőjük halasztására? Nos, a válasz, az őszi esküvők és azok előnyei. Erről olvashattok a következőkben, és reméljük, Ti is másképp látjátok majd a szituációt és megtaláljátok az ebben rejlő lehetőségeket is!

Mindig is voltak, és lesznek is kérdések azzal kapcsolatban, hogyan állítsuk össze meghívónkat, mi kerüljön rá, az milyen formában szerepeljen rajta stb. Ebben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani a következők által.

A mai bejegyzésben egy kicsit körüljárjuk a meghívók kiválasztásának és elkészülésének folyamatát, és megpróbálunk segítő kezet nyújtani számotokra is. Milyet, hogyan és mikor – ezek a legfőbb kérdések, melyekre most megadjuk a válaszokat. Tartsatok velünk!

Már egészen hosszú ideje uralja az esküvői trendeket a vintage téma. Az évek során ez a stílus nem tűnt el, inkább átalakult.
Ebben a blog bejegyzésben most pár tippet osztunk meg Veletek, amelyek segítségül szolgálhatnak a tervezés folyamatában.

Manapság egyre nagyobb teret kap a fenntarthatóság és a zöld gondolkodásmód. Nincs ez másként az esküvőknél sem.
Ha mindent nem is tudunk később újra felhasználni és teljesen környezettudatosan eljárni, azért a következő tippek segítségével egy kicsit közelebb viszünk mindenkit a „zöld házasodás” útjához.


Vissza az előző oldalra!

Herballon - MagyarHerballon - Német