Elérhetőségek

HerballonTökéletes esküvő ősszel – Herballon kisokos

2020.04.02.

Tökéletes esküvő ősszel – Herballon kisokos

Igaz a múltkori bejegyzésünk végén úgy köszöntünk el Tőletek, hogy a 2020-as nagy trendekkel érkezünk, ám mi lehetne még aktuálisabb a mostani helyzetben, amikor sokan kényszerülnek az esküvőjük halasztására? Nos, a válasz, az őszi esküvők és azok előnyei. Erről olvashattok a következőkben, és reméljük, Ti is másképp látjátok majd a szituációt és megtaláljátok az ebben rejlő lehetőségeket is!

 

Költséghatékony megoldás

Természetesen minden párnak fontos szempont az, hogy mennyibe is kerül majd a nagy nap.
Ha ősszel házasodunk, talán spórolhatunk is, hiszen ez már az ún. szezon vége. Ilyenkor a választott dátumtól függően akár kedvezőbb árban is hozzájuthatunk a helyszínhez illetve bizonyos szolgáltatásokhoz.

Könnyebb szervezés

Egy ilyen nap nagyon sok odafigyelést és szervezést igényel. Az, hogy nem az ősz a házasodás évszaka, nekünk pont kapóra is jön. Ilyenkor szabadabban tervezhetünk, nem kell annyi minden miatt aggódnunk. Mire is gondolok itt? Például a helyszínre, amit nem kell évekkel korábban lefoglalni, a fotósra, anyakönyvvezetőre és nagyjából minden más szolgáltatóra. Ilyenkor nincs annyira megkötve az ő kezük sem, ami azt eredményezi, hogy sokkal egyszerűbb kivitelezni terveinket azon a napon, amit kinéztünk magunknak.

Egyedi dekorációMindenki pasztellszínekben utazik? Unod már a megszokott dekorációkat? Nos, akkor az ősz a Te legjobb választásod lehet. Ez az évszak nem a leghagyományosabb választás, ami azt jelenti, hogy a dekorációk terén is eltérhetünk a megszokottól. Sőt, illik valami merészet és mást csinálni! A klasszikus alapszíneken kívül, merjünk pirosat, sárgát, narancssárgát, sőt barnát is belevinni a díszítésbe, hiszen ilyenkor ezek a színek dominálnak. A jól bevált ötleteket pedig dobjuk fel a természetben ezidőtájt megtalálható termésekkel, bogyókkal, amiket akár saját magunk is beszerezhetünk. Figyelmetekbe ajánlanám a dísztököt is, ami akár asztaldíszként is funkcionálhat. A továbbiakban pedig kihagyhatatlanok a gyertyák, fényfüzérek vagy a meleg színekben pompázó lámpások. Ehhez párosíthatjuk a meghívókat, papírárukat is, na de ennek már csak a képzeletünk szabhat határt.

Különleges menü/italkínálat