Elérhetőségek

HerballonEsküvők

Mi emberek ősidők óta vágyunk arra, hogy megtaláljuk a hozzánk leginkább illő, tökéletes társat és elkötelezzük magunkat az IGAZI mellett. Az esküvő ennek az elköteleződésnek a megünneplése, kinyilatkoztatása.
Az esküvő életünk legcsodálatosabb ünnepe, fénypontja, melynek megszervezése nem kis feladat. Az esküvő, legyen az kicsi és meghitt vagy nagy és tündöklő, mindenképpen alapos szervezést és gondos tervezést igényel.
Az esküvőszervezés ma már külön szakma, ahol profik segítenek kiválasztani a megfelelő szolgáltatókat, sőt a velük történő kapcsolattartást is leveszik a vállatokról. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne tudnátok TI magatok is megszervezni éltetek legszebb ünnepét. Kitartással és odafigyeléssel csodálatos esküvő lesz a végeredmény.
Minden esküvői szolgáltató kiemelten fontos szereplő, legyen szó helyszínről, fotósról, ruháról, virágról, dekorációról, cukrászatról és másról.
Mi a Herballon Kft. dekoratőrei, esküvő dekorációs szolgáltatóként a helyszín esküvői díszítésében segíthetünk nektek, legyen szó étteremről, sátorról, csarnokról, tó partról, a saját kertetekről….. veletek együtt megtervezzük és hozzáértő csapatunkkal kivitelezzük a díszítést, hogy olyan esküvőtök legyen, amilyet megálmodtatok.

A polgári szertartás, templomi esküvő és a lakodalom általában mind-mind más helyszínen történik, bár manapság már nem ritka az sem, ha egy helyszín ad otthont a polgári ceremóniának és a lagzinak.
Az esküvő helyszínek dekorációjánál a harmóniára törekszünk úgy, hogy a helyszín adottságait és egyben a pár ízlését is figyelembe vesszük. Ezek összességéből fog kialakulni a tökéletes esküvői díszítés.
A részletek különösen fontosak az összkép szempontjából: a székruha, masni és futó passzoljon egymással, valamint a termet díszítő többi anyaggal és kiegészítővel.
Az esküvő fényét emeljük világítással, izzósorokkal, melyek megalapozzák a meghitt és ünnepi hangulatot.
Hangoljátok össze a meghívót az ültető- és a menükártyával, üdvözlőtáblával, ültetési renddel, köszönőajándékkal, törekedve az egységes esküvői arculatra, harmóniára. Ebben GRAVOLON műhelyünk grafikusai örömmel segítenek nektek.

Nézzétek meg esküvői galériánkat válogatott munkáinkból.

Várunk Titeket szeretettel irodánkban személyes megbeszélésre, illetve e-mailben küldött ajánlatkérésetekre is szívesen válaszolunk!
Időpontot kérek személyes megbeszélésre! Árajánlatot kérek e-mailben!

Még nincs meghívótok? Válogassatok meglévő modelljeink közül, vagy kérjétek árajánlatunkat egyedi ötletetek alapján. Ti megálmodjátok, mi megvalósítjuk!
 
Tippekhez, ötletekhez látogassátok meg facebook és pinterest oldalunkat! Inkább tanácsot kérek e-mail-ben
 
Nézzétek meg további rendelhető illetve bérelhető dekorációs kellékeinket is! 
Ha egyedi lézervágott, gravírozott termékeket kerestek, érdeklődjetek GRAVOLON műhelyünkben, egyéb ajándékokat és további dekorációkat pedig Webáruházunkban találtok.
 


Vissza az előző oldalra!

Herballon - MagyarHerballon - Német