Elérhetőségek

HerballonElegáns púder

A púder a pasztellszínű esküvők koronázatlan királynője! Szinte mindenhez tökéletesen illek, fehérrel párosítva pedig igazi eleganciát sugároz.

Elegáns és látványos esküvő egy villában, gyönyörű helyszenen, rendkívűl dekoratív díszítéssel. A púder szín első osztályú választás, és egy kis ezüsttel kiegészítve varázslatos és ragyogó lesz az eredmény. A magas asztaldíszekkel, tükörlapokkal, egyszerű fehér úszógyertyákkal és dekorkövekkel, valamint a világító szívpárral a főasztal hátterében, tökéletesen harmonikus az összhatás.

Várunk Titeket irodánkban személyes megbeszélésre, illetve e-mailben küldött ajánlatkérésetekre is szívesen válaszolunk!
 
Tippekhez, ötletekhez nézd meg galériánkat, vagy látogasd meg facebook és pinterest oldalunkat! Inkább tanácsot kérek e-mailben!
 
Még nincs meghívótok? Válogassatok meglévő modelljeink közül, vagy kérjétek árajánlatunkat egyedi ötletetek alapján! Ti megálmodjátok, mi megvalósítjuk!
Megnézem a kínálatot! / Árajánlatot kérek!
 
Nézd meg további rendelhető illetve bérelhető dekorációs kellékeinket is!
Ha egyedi lézervágott, gravírozott termékeket keresel, érdeklődj GRAVOLON műhelyünkben, egyéb ajándékokat és további dekorációkat pedig Webáruházunkban találsz!

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Herballon - MagyarHerballon - Német