Elérhetőségek

HerballonPasztell lila mámor

Csodás halvány lila dekoráció, mely a fehérrel együtt igazi esküvői hangulatot áraszt.

A pasztell árnyalatok mindig is az esküvők színei voltak, és ez most sincs másként. Ezen persze nem is csodálkozunk, hiszen lehet a szín krém, mályva, púder, menta vagy épp lila...., biztos, hogy kifinomult és mutatós végeredményt kapunk. Válasszatok bátran ezekből az árnyalatokból, hiszen a tetszetős végeredmény mindegyiknél garantált.
Íme egy pasztell lila és fehér kombináció, mely finom, légies, és épp annyi színt visz a dekorációba, ami a tökéletes összhatáshoz szükséges.

Várunk Titeket irodánkban személyes megbeszélésre, illetve e-mailben küldött ajánlatkérésetekre is szívesen válaszolunk!

 
Tippekhez, ötletekhez nézd meg galériánkat, vagy látogasd meg facebook és pinterest oldalunkat! Inkább tanácsot kérek e-mail-ben
 
Még nincs meghívótok? Válogassatok meglévő modelljeink közül, vagy kérjétek árajánlatunkat egyedi ötletetek alapján. Ti megálmodjátok, mi megvalósítjuk!
Megnézem a kínálatot! Árajánlatot kérek!
 
Nézd meg további rendelhető illetve bérelhető dekorációs kellékeinket is! 

Ha egyedi lézervágott, gravírozott termékeket keresel, érdeklődj GRAVOLON műhelyünkben, egyéb ajándékokat és további dekorációkat pedig Webáruházunkban találsz.

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Herballon - MagyarHerballon - Német