Elérhetőségek

HerballonPici kápolna, szalmabála, igenigenigen

Hangulatos vidéki esküvő szalmabálák és egy kis kápolna romantikájával, a mályva és a fekete szín eleganciájával.
 
Mondjátok ki a boldogító IGEN-t a kék ég alatt, idilli környezetben, egy domboldali kis kápolnánál az erdő csendjében.Néhány szalmabála és egyszerű dekoráció a szertartás helyszínén, a szabad ég alatt egyedi hangulatot teremt.
Egybekeléseteket ünnepeljétek egy rusztikus és elegáns helyszínen, fényfüzérekkel, anyagokkal, különleges és egyedi színkombinációkkal dekorálva a termet. A fehér és mályva díszítést fekete motívumokkal kiegészítve rendkívül mutatós lesz a végeredmény.

 

Várunk Titeket irodánkban személyes megbeszélésre, illetve e-mailben küldött ajánlatkérésetekre is szívesen válaszolunk!
 
Tippekhez, ötletekhez nézd meg galériánkat, vagy látogasd meg facebook és pinterest oldalunkat. Inkább tanácsot kérek e-mailben!
 
Még nincs meghívótok? Válogassatok meglévő modelljeink közül, vagy kérjétek árajánlatunkat egyedi ötletetek alapján. Ti megálmodjátok, mi megvalósítjuk!
Megnézem a kínálatot! / Árajánlatot kérek!
 
Nézd meg további rendelhető illetve bérelhető dekorációs kellékeinket is!
Ha egyedi lézervágott, garvírozott terméket keresel, érdeklődj GRAVOLON műhelyünkben, egyéb ajándékokat és további dekorációkat pedig Webáruházunkban találsz!

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Herballon - MagyarHerballon - Német