Elérhetőségek

HerballonSweet Love

Édes szerelem...a pasztellszínek a letisztult fehérrel együtt modern megoldást kínálnak mindenkinek, stílusos megoldást kínálnak mindenkinek, aki visszafogott és különleges vintage esküvőre vágyik.
 

Vintage esküvő egy igazi kőfalas, tömörfa bútoros helszínen, ahol a dekoráció kiemeli a hely rusztikusságát, kiegészíti az egyedi hangulatot. A fehér, púder és vintage zöld szín egyvelege, olyan apróságokkal megkoronázva, mint a csipkés befőttesüvegek és a tortacsipke alátétek, páratlanná teszik az esküvőt. A mennyezeti zászlófüzéreknek, izzósoroknak és pom-pomoknak és a kőfalak megvilágításának köszönhetően, a látvány utánozhatatlan.

Várunk Titeket irodánkban személyes megbeszélésre, illetve e-mailben küldött ajánlatkérésetekre is szívesen válaszolunk!
Időpontot kérek személyes megbeszélésre! / Árajánlatot kérek e-mailben!

Tippekhez, ötletekhez nézd meg galériánkat, vagy látogasd meg facebook és pinterest oldalunkat! Inkább tanácsot kérek e-mailben!

Még nincs meghívótok? Válogassatok meglévő modelljeink közül, vagy kérjétek árajánlatunkat egyedi ötletetek alapján! Ti megálmodjátok, mi megvalósítjuk!
Megnézem a kínálatot! / Árajánlatot kérek!

Nézd meg további rendelhető illetve bérelhető dekorációs kellékeinket is!
Ha egyedi lézervágott, gravírozott terméket keresel, érdeklődj GRAVOLON műhelyünkben, egyéb ajándékokat és további dekorációkat pedig Webáruházunkban találsz.

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Herballon - MagyarHerballon - Német