Elérhetőségek

HerballonVintage esküvő egy régi malomban

Egy régi malom tökéletes helyszín lehet, ha vintage vagy rusztikus stílusú esküvőre vágytok!
 
Nem is kell más, mint egy régi malom, mely rendezvény helyszínként is megállja a helyét, ezt vintage dekorációval megbolondítva kész is í tökéletes esküvő helyszín. Már csak meg kell tölteni vendégekkel, zenével, tánccal, jó ételekkel, vidám hangulattal... A fehér struktúrált falakhoz csodás választás a LED lámpák fényének játéka, a fagerendás mennyezetet az izzósorok és fehér anyagok teszik ünnepivé, akár együtt, akár külön-külön használva ezeket. A fő asztal hátterébe kerüljön stílusos dekoratív megoldás fényekkel, anyagokkal, motívumokkal, feliratokkal, az asztalokra virágok, zöldek natúr és rusztikus kiegészítők, így lesz tökéletes az esküvő.
 
Várunk Titeket irodánkban személyes megbeszélésre, illetve e-mailben küldött ajánlatkérésetekre is szívesen válaszolunk!
 
Tippekhez, ötletekhez nézd meg galériánkat, vagy látogasd meg facebook és pinterest oldalunkat! Inkább tanácsot kérek e-mailben!
 
Még nincs meghívótok? Válogassatok meglévő modelljeinkből, vagy kérjétek árajánlatunkat egyedi ötletetek alapján! Ti megálmodjátok, mi megvalósítjuk! 
Megnézem a kínálatot! Árajánlatot kérek!
 
Nézd meg további rendelhetős illetve bérlehető dekorációs kellékeinket is!
Ha egyedi lézervágott, gravírozott termékeket keresel, érdeklődj GRAVOLON műhelyünkben, egyéb ajándékokat és további rendelhető dekorációkat pedig Webáruházunkban talász!

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Herballon - MagyarHerballon - Német