* Herballon - Esküvő * Sopron, Lackner Kristóf utca 20. * nyitva: hétköznap 9-18h * szombat/vasárnap: zárva * telefon 99/781-851 *

Kérdése van? Hívjon minket! +36-99/ 781 851

Ültetési rend - FEHÉR KERETES
Ültetési rend - FEHÉR KERETES
10 900 Ft (áfával)

Ültetési rend - FEHÉR KERETES

Fehér keretes ültetési rendünk rendhagyó változata az ültetési térképeknek. Vintage stílusú keret, melyet kézzel készítünk, átkötjük spárgával és erre csíptetjük kis facsipeszekkel az egyes asztalokhoz tartozó vendéglistás kártyákat.
Kétféle méretben készítjük:
-a kisebb keret befoglaló mérete 50 cm x 60 cm, a "belső" (ahol a kártyák vannak) mérete 38 cm x 48 cm. Ez a méret maximum 100 fős létszámig alkalmas, 100 fő felett a nagyobb méretet ajánljuk (asztalrendtől függően)
-a nagyobb méret külső mérete 80 cm x 100 cm, belső mérete 68 cm x 88 cm (asztalrendtől függően)
Töltsétek fel az asztalszámokkal a névlistákat, válasszátok ki a kívánt méretet és a legördülő menüből a grafikát, amivel szeretnétek, ha elkészítenénk a látványtervet. A meghívóinknál, menükártyáinknál, ültetőkártyáinknál tudjátok megnézni a mintákat, melyekkel díszíthetjük az ültetési rendeket.
A 2.képen a 19.Mandala, a 3.képen a 28.Bordó rózsás, a 4. képen a 24.Evelin, az 5.képen a 42.Rokokó, a 6.képen pedig a 44.Olívia mintát láthatjátok.
Az ültetési rendről látványterv készül, melyet e-mailben küldünk jóváhagyásra.

A keret épségének megőrzése érdekében ez a típusú ültetési rend csak személyes átvétellel rendelhető!

saját termék
10 900 Ft (áfával)
Részletek

Tedd kosárba a szükséges darabszámot, töltsd fel a szöveget és küldjük e-mailben a látványtervet. A látványterv írásbeli módosítására 2 alkalommal van lehetőséged, ezt a meghívó ára tartalmazza. További módosítás szerkesztési díja 1.600 Ft / alkalom.
Kérünk, hogy a szöveget alaposan ellenőrizzétek le, a látványterv elfogadása után az elírásokért, helyesírási hibákért nem tudunk felelősséget vállalni.
Az ültetési rend ára nem tartalmazza a szállítási költséget. Az ültetési rendet a képen látható színben, formában tudjátok megrendeni a kért szöveg feltöltésével.
Ha egyedi grafikát, formát, színt szeretnétek, kérjétek egyedi ajánlatunkat.
Minden ültetési rendhez megtaláljátok a hozzá tartozó ültetőkártyát, meghívót, menükártyát, üdvözlőtáblát. Hangoljátok össze ezeket az elemeket és a dekorációt, a tökéletes összhatás érdekében.
Ha egyedi kérésetek lenne, egyéb grafikai terméket is kérnétek, keressetek minket!

Adatok
Brand:
HERBALLON
Származási hely:
Magyarország
Cikkszám:
URE4
Hasonló termékek